Skip to main content

Vier de Dag van de Ruimtevaart met ‘Ruimtemissie Aarde’

Vandaag, op de Dag van de Ruimtevaart, lanceren wij de gloednieuwe Vakkanjer Challenge Ruimtemissie Aarde. Samen met de Association of Space Explorers (ASE) dagen wij alle Vakkanjers volgend schooljaar uit om de aarde te verbeteren met technologieën vanuit de ruimte. En we gaan er een éxtra bijzondere editie van maken, Vakkanjers bestaat namelijk 25 jaar!

André Kuipers heeft de hulp van de Vakkanjers nodig

Deze editie laten jouw leerlingen zich inspireren door niemand minder dan Nederlands eigen astronaut André Kuipers. Samen met alle andere astronauten over de hele wereld heeft hij namelijk de hulp van de Vakkanjers hard nodig. Vanuit de ruimte heeft hij namelijk met eigen ogen gezien hoe mooi, maar ook hoe kwetsbaar de aarde is. Hij vertelt er graag meer over. Bekijk de video en ontdek het zelf!

Ruimtemissie Aarde is een unieke kans voor jouw leerlingen om voorbij de sterren te denken en oplossingen te ontwerpen die onze aarde zullen beschermen en verrijken. Het belooft een geweldige ontdekkingsreis te worden die de Vakkanjers veel leert over de ruimte en het behoud van onze aarde.

Geïnteresseerd?

Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan? In september 2024 starten we met deze gloednieuwe editie. Laat jouw leerlingen de fascinerende wereld van ruimtevaart en technologie ontdekken en vier samen met ons het 25-jarig jubileum van Vakkanjers!

Ga naar vakkanjers.nl/ruimtemissie-aarde en doe mee!