Skip to main content
Schooljaar 2024/2025

Ruimtevaart

Volgend schooljaar gaan alle Vakkanjers de ruimtevaart ontdekken met een gloednieuw en geweldig thema! Niemand minder dan André Kuipers heeft gisteren tijdens een persconferentie bekend gemaakt dat leerlingen de kans krijgen om hun technische vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen door in de wereld van ruimtevaart te duiken.

Het kant en klare lespakket geeft leerlingen de mogelijkheid om hun technologische vaardigheden en creativiteit te ontdekken op hun eigen niveau. Met André Kuipers als gids zullen ze de geheimen van de ruimte verkennen en leren hoe je innovatieve technologieën kunt toepassen in de ruimtevaart.

Een unieke kans dus om betrokken te raken bij de wereld van ruimtevaart en techniek. We kunnen niet wachten om met alle Vakkanjers op deze expeditie te gaan! Meer informatie over de challenges volgt. Houd onze website en social media in de gaten voor alle updates rondom dit thema.

Wil je deelnemen aan deze ruimtevaart-editie van Vakkanjers? In september 2024 gaan we van start! Geef nu je interesse op en zorg dat je niets mist.