Skip to main content

Maak kans om aanwezig te zijn bij de spectaculaire kick-off!

Vakkanjers viert het komende schooljaar het 25-jarig jubileum met een spectaculaire editie! De aftrap is niets minder dan een landelijke kick-off bij Space Expo in Noordwijk, op woensdag 2 oktober. Jouw klas kan hierbij aanwezig zijn! Hoe? Lees snel verder voor meer informatie.

Dit jubileumjaar staat in het teken van ‘Ruimtemissie Aarde: Blik op de Toekomst’. In samenwerking met de Association of Space Explorers (ASE) en astronaut André Kuipers, bieden we leerlingen de unieke kans om met ruimtetechnologieën onze planeet te verbeteren. Benieuwd naar meer details over dit thema? Kijk dan hier.

Landelijke Kick-Off

Aankomend schooljaar pakken we het even iets grootser aan met een landelijke kick-off bij Space Expo op 2 oktober. Samen met André Kuipers en internationale astronauten, geven we een exclusief aantal leerlingen de kans om een inspirerende start maken. Ze zullen brainstormen en ideeën uitwisselen over het thema, wat gegarandeerd een indrukwekkende start van het jaar wordt! We bieden slechts twee klassen per challenge de unieke kans om deze gebeurtenis bij te wonen.

Doe Mee en Maak Kans

Wil je dat jouw klas deze unieke ervaring beleeft? Dat begrijpen we helemaal! Als docent kun je jouw klas uiterlijk 10 juli opgeven via het onderstaande formulier. Deelname is kosteloos. Om zoveel mogelijk scholen de kans te geven, mag per school één klas worden opgegeven. Laat op het aanmeldformulier weten waarom jouw klas deze onvergetelijke ervaring verdient. Samen met André Kuipers zullen we beoordelen welke scholen uitgenodigd worden voor deze bijzondere gelegenheid!

Om kans te maken om aanwezig te zijn bij deze geweldige kick-off, moet je je eerst officieel aanmelden voor Vakkanjers. Heb je dat nog niet gedaan? Doe dat dan hier!

De inschrijving is gesloten.