Skip to main content

Plan nu je Vakkanjers kick-off bij Space Expo!

De samenwerking tussen Vakkanjers en Space Expo gaat verder dit jubileumjaar

Kom met je klas naar Noordwijk voor een spectaculaire kick-off van Vakkanjers dit jubileumjaar! Je profiteert van een speciaal gereduceerd tarief voor de hele klas en een wel heel bijzonder programma, helemaal afgestemd op de Vakkanjers missies van dit jaar met het thema Ruimte Missie Aarde: Blik op de toekomst.

In Space Expo ontdekken jullie de geheimen van de ruimte en de ruimtevaart. Het ruimtevaartmuseum ontwikkelde een verrijkend programma, in aanvulling op Vakkanjers.
Er is een programma voor groep 7/8 van het basisonderwijs en een programma voor het voortgezet onderwijs. Je kunt boeken tot en met januari 2025.

Wat gaan jullie doen
Onder begeleiding van een Vakkanjers-activator starten de leerlingen met een brainstormsessie. De activator triggert de leerlingen out-of-the-box te denken en samen tot té gekke ideeën te komen. Na een korte pauze doen de leerlingen inspiratie op in het museum tijdens een interactieve rondleiding. Dichterbij de echte wereld van de ruimtevaart kan je niet komen!

Het programma bestaat uit een brainstormsessie en een interactieve rondleiding en duurt in totaal 1 uur en 45 minuten.

Gereduceerd tarief
Voor het onderwijs heeft Space Expo gereduceerde tarieven (voor leerlingen en begeleiders). Bij deelname aan dit programma wordt de school gratis aangemeld bij Vakkanjers (mochten jullie dat nog niet gedaan hebben).

Pak die kans om van Vakkanjers een feestje te maken!

> Informatie en aanmelden voor het basisonderwijs

> Informatie en aanmelden voor het voortgezet onderwijs