Vakkanjers

Arthur van Schendelstraat 600H
3511 MJ Utrecht
info@vakkanjers.nl
085 0510 620

Een programma van

Voor bedrijven

Investeert uw bedrijf ook in jong talent?

Met Vakkanjers ontdekken leerlingen hun vakmanschap en werken ze aan belangrijke competenties als samenwerken, presenteren en klantcontact. Technische bedrijven kunnen ook meedoen en op verschillende manieren investeren in jong talent.

Zelf meedoen

Zelf meedoen

Bedrijven kunnen deelnemen aan Vakkanjer Navigator (17-22 jaar), met één of meer teams. In multidisciplinaire teams onderzoeken de Vakkanjers zelf wat de beste oplossing is voor de opdracht en doorlopen ze het volledige ontwikkelingsproces – van ontwerp tot budgettering, van overleg met de klant tot het maken van een prototype. Meedoen aan Vakkanjers is een investering in talent die zich vanzelf terugbetaalt: de deelnemers werken zowel aan technische vaardigheden als 21st century skills waarvan ze hun hele carrière plezier hebben.

Factsheet Navigator

Als bedrijf kun je ook meedoen aan Vakkanjer Junior. In een gastles leg je leerlingen van groep 7 en 8 uit jouw regio een probleem voor waarmee ze aan de slag gaan. Na een brainstorm werken ze hun idee uit in schets en presenteren ze het in een video. Een leuke manier om nieuwe frisse ideeën bij jongeren op te halen, maar ook om leerlingen van het primair onderwijs op een bijzondere manier in aanraking te laten komen met W&T onderwijs.

Factsheet Junior Direct aanmelden voor bedrijven

Mentorbedrijf voor teams

Mentorbedrijf voor teams

Hoe pak je zo’n opdracht nou aan? Hoe krijg je de wensen van opdrachtgever scherp? Hoe maak je een goede planning? Wat is de beste oplossing? Vakkanjers – van Scout tot Explorer, van Pioneer tot Navigator – kunnen een zetje van professionals goed gebruiken. Bedrijven uit de regio van de deelnemers voorzien de deelnemers van bruikbaar advies: leerzaam én een nuttige kennismaking met de praktijk.

Jurering

Jurering

De jury bij Vakkanjers bestaat altijd uit experts uit het werkveld. Zo houden we feeling met de praktijk, krijgen de deelnemers waardevolle feedback en wordt de band tussen scholen en bedrijfsleven nog hechter. Vakkanjers is actief in heel Nederland. Je kunt jouw jurywerkzaamheden dus gewoon in je eigen regio doen en tegelijkertijd kennismaken met de technische talenten uit de buurt.

Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken

Kiezen is moeilijk voor leerlingen. Kennismaken met de bedrijfspraktijk en het opdoen van levensechte ervaringen is enorm belangrijk om een passende keuze te kunnen maken. Samen met Vakkanjers kun je bedrijfsbezoeken organiseren, zodat scholieren die hun keuze nog moeten maken met eigen ogen kunnen zien hoe uitdagend de wereld van techniek is.

Benieuwd naar de mogelijk­heden?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

een programma van

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.