Vakkanjers

Arthur van Schendelstraat 600H
3511 MJ Utrecht
info@vakkanjers.nl
085 0510 620

Een programma van

Voor bedrijven

Investeert uw bedrijf ook in jong talent?

Met Vakkanjers ontdekken leerlingen hun vakmanschap en werken ze aan belangrijke competenties als samenwerken, presenteren en klantcontact. Zo werken we aan de vaardigheden van de vakmensen van morgen. Technische bedrijven kunnen ook meedoen en op verschillende manieren investeren in jong talent.

Feedback geven

Feedback geven

Deelname versterkt de samenwerking met het (regionale) bedrijfsleven: bedrijven helpen en inspireren de teams onder meer door het geven van feedback op hun ideeën en ontwerpen.
Hoe pak je zo’n opdracht nou aan? Hoe krijg je de wensen van opdrachtgever scherp? Bedrijven uit de regio van de deelnemers voorzien de deelnemers van bruikbaar advies: leerzaam én een nuttige kennismaking met de praktijk.
Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken

Kiezen is moeilijk voor leerlingen. Kennismaken met de bedrijfspraktijk en het opdoen van levensechte ervaringen is enorm belangrijk om een passende keuze te kunnen maken. Samen met Vakkanjers kun je bedrijfsbezoeken organiseren, zodat scholieren die hun keuze nog moeten maken met eigen ogen kunnen zien hoe uitdagend de wereld van techniek is.

Benieuwd naar de mogelijk­heden?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

een programma van

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.