Vakkanjers

Wipmolenlaan 1
3447 GJ Woerden
info@vakkanjers.nl
0348 - 744220

Inschrijven Nieuwsbrief

Voor bedrijven

Meer samenwerking, meer jonge vakmensen.
Staat jouw bedrijf ook achter Vakkanjers?

Advies. Jurering. Bedrijfsbezoeken. Het bedrijfsleven speelt een belangrijke rol in het Vakkanjerprogramma.

Advies voor teams

Advies voor teams

Hoe pak je zo’n opdracht nou aan? Hoe krijg je de wensen van opdrachtgever scherp? Hoe maak je een goede planning? Wat is de beste oplossing? Vakkanjers – van Scout tot Explorer, van Pioneer tot Navigator – kunnen een zetje van professionals goed gebruiken. Bedrijven uit de regio van de deelnemers voorzien de deelnemers gevraagd en ongevraagd van bruikbaar advies: leerzaam én een nuttige kennismaking met de praktijk.
Vakjury

Vakjury

De jury bij Vakkanjers bestaat altijd uit experts uit het werkveld. Zo houden we feeling met de praktijk, krijgen de deelnemers waardevolle feedback en wordt de band tussen scholen en bedrijfsleven nog hechter. En daar heeft zowel bedrijf als school profijt bij. De Vakkanjers zijn actief in heel Nederland. U kunt uw jurywerkzaamheden dus gewoon in uw eigen regio doen en tegelijkertijd kennismaken met de technische talenten uit je buurt.

Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken

Kiezen is moeilijk voor leerlingen. Zeker als het gaat om techniek: het speelt een steeds grotere rol in ons leven, maar technische bedrijven zijn vaak ‘verstopt’ op bedrijventerreinen. Onbekend maakt onbemind. Kennismaken met de bedrijfspraktijk en het opdoen van levensechte ervaringen is dus belangrijk om een passende keuze te kunnen maken. Denk aan bedrijfsexcursies voor vmbo’ers die hun keuze nog moeten maken. Binnenkort ook bij jouw bedrijf?

Bedrijvendeelname

Bedrijvendeelname

Het is ook mogelijk om als bedrijf deel te nemen aan Vakkanjers. Je schrijft je in als team en doet mee aan de Challenge van Vakkanjer Navigator. Maximale leeftijd is 22 jaar.

Benieuwd naar de mogelijk­heden?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakkanjers is een initiatief van:

A+O

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metalektro

OOM

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking

OTIB

Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.