Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620

Voor bedrijven

Investeert uw bedrijf ook in jong talent?

Met Vakkanjers ontdekken leerlingen hun vakmanschap en werken ze aan belangrijke competenties als samenwerken, presenteren en klantcontact. Zo werken we aan de vaardigheden van de vakmensen van morgen. Deelname versterkt de samenwerking met het (regionale) bedrijfsleven. Technische bedrijven kunnen meedoen en investeren in jong talent.

Coachen

Coachen

Bedrijven helpen en inspireren onder meer door het coachen van regionale teams. Hoe pak je zo’n opdracht nou aan? Hoe krijg je de wensen van opdrachtgever scherp? Bedrijven uit de regio van de deelnemers voorzien de deelnemers van bruikbaar advies: leerzaam én een nuttige kennismaking met de praktijk. Ze geven van feedback op hun ideeën en ontwerpen, en helpen bij het uitwerken van hun idee.
Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken

Kiezen voor een opleiding of beroep is moeilijk voor leerlingen. Kennismaken met de bedrijfspraktijk en het opdoen van levensechte ervaringen is enorm belangrijk om een passende keuze te kunnen maken. De rol als coach bij Vakkanjers kan gemakkelijk gecombineerd worden met een bedrijfsbezoek.
Jet-Net & TechNet kan je helpen om zo'n bezoek te organiseren zodat scholieren met hun eigen ogen kunnen zien hoe uitdagend de wereld van techniek is. 

Meer informatie over hoe bedrijven en Vakkanjers samenwerken? Bekijk dan de folder. Zin om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We sturen dan alle benodigde informatie en koppelen uw bedrijf aan een school uit de buurt. 

Benieuwd naar de mogelijk­heden?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakkanjers wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620
WhatsApp

Contact

Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620
WhatsApp

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.