Vakkanjers

Arthur van Schendelstraat 600H
3511 MJ Utrecht
info@vakkanjers.nl
085 0510 620

Een programma van

Een programma van Jet-Net & TechNet

Innovation Challenge

Brengt innovatie tot leven

Innovatiewedstrijd voor leerlingen uit groep 7 en 8.

Met de Vakkanjer Junior Innovation Challenge gaan leerlingen uit groep 7 en 8 aan de slag met een probleem uit het bedrijfsleven. Een educatief programma waarin leerlingen vanuit onderzoekend en ontwerpend leren een innovatieve oplossing bedenken voor een echt probleem.

In een interactieve gastles van twee uur gaan leerlingen aan de slag. Een gastdocent van een bedrijf uit de buurt vertelt over de uitdagingen waar zij voor staan. Dan begint de challenge en wordt de klas uitgedaagd op innovatieve ideeën te bedenken voor het bedrijf of ze gaan aan de slag met een ander goed idee.

In groepjes gaan de leerlingen aan de slag met hun idee. In een pitchvideo leggen ze uit waarom hun idee uniek is. De gastdocent kiest een klassenwinnaar. De beste 10 ideeën gaan door naar de finale waar de jury hun idee beoordeelt.

Het maximaal aantal deelnemende scholen is bereikt, je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst. Zodra er een plek beschikbaar komt zullen wij contact opnemen. Ook zullen wij je bij een volgende editie als eerste op de hoogte brengen zodra de inschrijvingen weer geopend zijn.

School aanmelden voor de reservelijst Direct aanmelden voor bedrijven

Informatie voor leerkrachten Informatie voor bedrijven

een programma van

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.