Vakkanjers

Wipmolenlaan 1
3447 GJ Woerden
info@vakkanjers.nl
0348 - 744220

Inschrijven Nieuwsbrief
Ontdek het
verhaal achter
vakkanjers

Heb jij ook een Vakkanjer in je?

Vakkanjers. Investeren in jezelf sinds 1999.

Met Vakkanjers ontdek en ontwikkel je jouw vakmanschap. Vele vmbo’ers en mbo’ers gingen je voor. Investeer jij ook in jezelf?

Ontdek je talent

Ontdek je talent

De een is eigenaar van een industrieel ontwerpbureau. De ander vliegt als product engineer de hele wereld over. En weer een ander stapt regelmatig in het vliegtuig naar de VS voor spannende klussen die alleen hij en zijn collega’s beheersen. Wat hebben John Tillema, Jan Nevels en Kevin Peters gemeen? Ze ontdekten hun talent als Vakkanjer en legden daarmee een basis voor een mooie carrière.

Duizenden deelnemers

Duizenden deelnemers

Vakkanjers bestaat al sinds 1999. Sindsdien hebben naast John, Jan en Kevin nog duizenden andere vmbo’ers en mbo’ers meegedaan. Ieder op zijn eigen niveau, maar met onderaan de streep altijd hetzelfde resultaat: meer vakmanschap, meer persoonlijke ontwikkeling.

Skills van nu

Skills van nu

Bij Vakkanjers geven we extra aandacht aan die persoonlijke ontwikkeling, omdat de wereld verandert en andere vaardigheden vraagt. Initiatief nemen, bijvoorbeeld. En teamwerk en klantcontact. Zulke skills zijn steeds belangrijker geworden in het bedrijfsleven. En daarom zijn ze ook verweven in alle opdrachten van het Vakkanjerprogramma, of je nu Scout, Explorer, Pioneer of Navigator bent.

Een streepje voor

Een streepje voor

Die opdrachten voer je uit voor een landelijke opdrachtgever, als een bedrijf in het klein. Zo realistisch mogelijk. Die uitdaging ga je aan met je teamgenoten. Zo kun je vanaf de eerste klas van het vmbo je vakmanschap ontdekken en steeds verder uitbouwen. Als je wilt zelfs tot aan mbo niveau vier. Die investering betaalt zich vanzelf uit wanneer je straks begint aan een mooie carrière in de techniek: als goed opgeleide Vakkanjer heb je altijd een streepje voor.

Oud-Vakkanjer Jan Nevels

"Vakkanjers heeft mijn carrière duidelijk goed gedaan"

Wat Vakkanjers met je doet? Vraag het aan Jan Nevels. “Ik was echt nog een broekie toen ik voor het eerst meedeed. Verlegen. Bescheiden. Ik had geen idee wat er op me af kwam.” Jan schopte het uiteindelijk tot Nederlands en Europees kampioen plaatconstructiewerken en vloog daarna als product engineer voor machinebouwer Safan letterlijk de hele wereld over.

“Ik had het voor geen goud willen missen. Ik ben technisch beter geworden, maar ik heb bij Vakkanjers ook mijn bescheidenheid afgeworpen. Ik durfde op de voorgrond te treden, proactief. Dat heeft mijn carrière duidelijk goed gedaan.”

Inmiddels heeft Jan ook een hbo-opleiding bedrijfskunde afgerond. En het einde is nog niet in zicht. “Ik ben nooit gestopt met school. Je leven lang leren is voor mij een must. Je moet altijd bijblijven. Zeker in de techniek, waarin de ontwikkelingen razendsnel gaan. Zonder honderd procent kennis kun je je werk niet goed doen. Zo simpel is het.”

A+O

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metalektro

OOM

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking

OTIB

Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.