Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620

DIY

Met deze 5 uitvindingen ga jij op Koningsdag een hoop geld binnenharken

Koningsdag staat weer voor de deur en overal in het land worden vrijmarkten georganiseerd. Wij hebben vijf Do it Yourself-tips onder elkaar gezet waar jij gegarandeerd mee binnen gaat lopen.

Hit 'm!

Eigenlijk hoor je dit spel te spelen met 'muizen'. Maar natuurlijk werkt het ook met balletjes. Het spel is heel simpel: Gooi een balletje in de koker en laat de ander het balletje met een hamer proberen te slaan voordat het de kant raakt. Heel eenvoudig zelf te maken met een paar stukken hout en een PVC-buis. Geef ze 5 pogingen voor een euro. Raken ze het balletje? Dan verdienen ze 2 euro. Wedden dat je binnenloopt?!

Een mobiele pop-up store

Als Kiki het kan, dan kan jij het ook! Beperk jezelf niet tot een paar vierkante meters en voorkom de gevechten om het beste plekje. De oplossing is simpel: een mobiele pop-up store. Kiki verkoopt cupcakes, maar je kunt natuurlijk net zo goed armbandjes, ballondieren of een oude gameboy verkopen. En als je echt los wil gaan maak je ook zo'n karaoke-box. Zorg in ieder geval dat je goed opvalt!

Human Fruit Machine

Ken je de fruitautomaten die in café's, op kermissen en in speelhallen staan? Je gooit er een muntje in en de automaat kiest drie keer willekeurig een sinaasappel, citroen, of ander soort fruit. Kiest de automaat drie keer hetzelfde stuk fruit? Dan win je een prijs! Zo'n automaat is leuk, maar het is natuurlijk veel leuker om met twee van je vrienden zelf zo'n automaat na te spelen. Dat ziet er dan bijvoorbeeld zo uit:

Nasty grabbelton

Iedereen kent de good old grabbelton. Dit klassiekertje blijft het goed doen op de vrijmarkt want we zijn van nature allemaal nieuwsgierig. Het idee is simpel: betaal een euro en je mag één cadeautje uit de grabbelton graaien. Maar wat als je de grabbelton vult met iets engs wat bezoekers nooit verwachten zoals harige knuffels in de vorm van een spin? Of slijm? Gegarandeerd leuke reacties en drukte rondom je stand! Katsjing!

Blaasvoetbal

Blaasvoetbal, wie kent het niet? Ook dit spel maak je eenvoudig zelf. Maak van een grote bak en een paar planken je eigen stadion. Bouw twee kleine goals, pak twee rietjes, een balletje en gaan! Het is ten strengste verboden om de bal aan te raken. Je moet proberen om de bal in het doel te krijgen door heel hard door het rietje te blazen. Laat deelnemers beide een euro betalen. De winnaar krijgt €1,50 en jij als eigenaar van het stadion ontvangt 50 cent 'huur'. Noah en Jesper van Ponkers doen het voor:

Bonus-tip extravaganza voor de Pioneers

Een bonus tip voor de Pioneers! Jullie hebben voor de Vakkanjer Challenge natuurlijk prachtige fonteinen gebouwd die niet misstaan op een gezellige vrijmarkt. Als je de komende dagen nu gebruikt om daar een muntjessysteem in te bouwen waarbij de fontein een minuut gaat draaien voor iedere euro die erin wordt gestopt dan lopen ook jullie binnen met Koningsdag!


Vakkanjers wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620
WhatsApp

Contact

Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620
WhatsApp

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.