Vakkanjers

Arthur van Schendelstraat 600H
3511 MJ Utrecht
info@vakkanjers.nl
085 0510 620

Een programma van

Nieuws

DIY Oud-Hollands snoepschieten!

DIY Oud-Hollands snoepschieten!

Als de verveling toeslaat, dan heeft Niels wat leuks bedacht: oud-Hollands snoepschieten. In deze DIY laat Niels zien hoe je van een oude muizenval een katapult maakt. Wat wil je nog meer ;-) Maken dus! En testen maar!

DIY Lavalamp

DIY Lavalamp

Slaat de verveling toe? Of heb je zin in een super tof experiment? Maak dan je eigen lavalamp. Veel heb je niet nodig. Niels en Grietje laten het zien. Succes gegarandeerd. Veel plezier!

DIY Mini barbeque

DIY Mini barbeque

Zomerse dagen voor de deur? Verrassing voor Vaderdag? Of gewoon lekker even de handen uit de mouwen als je je verveelt? In deze DIY laat Niels zien hoe je een simpel blikje omtovert tot een echt werkende mini-BBQ. Zet de hamburgers maar vast klaar… eet smakelijk!

DIY Bevroren waterstraal

DIY Bevroren waterstraal

Een bevroren waterstraal maken, die niet bevroren is. Huh!? Ja je hoort het goed. Het is super simpel. Je hebt alleen een ballon en elektriciteitstape nodig.
Niels laat je zien hoe en test het met Anouk! Ga jij het ook proberen?

DIY Zandstralen

DIY Zandstralen

Met zandstralen kun je harde materialen een schuureffect geven. Bijvoorbeeld om roest of verf van een oude auto te verwijderen, voordat je ‘m gaat spuiten. Maar… je kunt nog veel meer zandstralen. En dat is makkelijker dan je denkt. Niels laat zien hoe je zelf een zandstraalpistool maakt en Anouk gaat hier een glas mee zandstralen!

DIY Camera Slider

DIY Camera Slider

Wil jij de video’s naar de next level brengen? Niels laat je zien hoe! Hij bouwt een camera slider waarmee je camera soepel over de rails glijdt en je eenvoudig de vetste beelden maakt. Voor minder dan 25 euro bouw je eigen slider. Actie!

Cola/mentos experiment!

Cola/mentos experiment!

Het cola/mentos-experiment kennen we allemaal. Gooi een handvol mentos in een fles cola en een plakkerig plafond is gegarandeerd. Maar Niels zou Niels niet zijn als hij voor Testlab weer een heel andere draai geeft aan deze truc. Kijk je mee?

Een popcornmachine maken van een blikje?

Een popcornmachine maken van een blikje?

Wat als je popcorn wilt maken en je magnetron is stuk en de winkels zijn dicht? Dan maak je natuurlijk zelf je eigen popcornmachine! Niels laat zien hoe makkelijk dat is. Voor je volgende filmavond kun je dit dus helemaal zelf!

Vette patronen hydrodippen!

Vette patronen hydrodippen!

Hydro dippen, ook wel hydrographics dipping of waterdippen genoemd is een supertoffe techniek om een print over te brengen op een voorwerp. Maak je eigen design telefoonhoesjes, leuke vader- en moederdagcadeautjes en... wat kun je er eigenlijk niet mee maken??? Niels en Grietje laten zien hoe hydro dipping in zijn werk gaat!

Hoe je je veilig vuurwerk afsteekt!?

Hoe je je veilig vuurwerk afsteekt!?

Het nieuwe jaar in knallen maar dan met al je vingers nog op de juiste plek! Niels heeft een oplossing! Namelijk een op afstand bedienbare vuurwerkafsteker. En die kun je helemaal zelf maken!

Je eigen sneeuwkanon maken

Je eigen sneeuwkanon maken

De kerstdagen zijn in zicht en wie wil er nu geen witte kerst!? Met dit sneeuwkanon heb je het helemaal zelf in de hand.
Niels laat je zien hoe je zelf een sneeuwkanon maakt.

Pizza friday whoop whoop!

Pizza friday whoop whoop!

Whoop whoop het is vandaag pizza vrijdag! En je kunt nu zelf je eigen pizza oven bouwen! Niels laat zien hoe je dat doet met een ton. Je kunt hem natuurlijk als open haard voor de winter gebruiken :)

Je eigen dokter bibber zenuwspiraal maken!?

Je eigen dokter bibber zenuwspiraal maken!?

Je eigen dokter bibber zenuwspiraal maken!? Niels laat zien hoe dat moet. Samen met Anouk vecht hij uit wie de sterkste zenuwen heeft.

Hangmat maken van Ducttape

Hangmat maken van Ducttape

Met Ducttape kun je alles maken, zelfs een hangmat! Niels shopte de lokale bouwmarkt leeg en maakte van 20 rollen ducttape een hangmat.

Je eigen jacuzzi bouwen!?

Je eigen jacuzzi bouwen!?

Wie wil er nu niet een jacuzzi in de tuin? Lekker chillen met je vrienden. Niels laat zien hoe je zelf je eigen jacuzzi maakt. Althans hij doet een goede poging, maar of hij slaagt? ;)
Denk jij het beter te kunnen? Tips zijn welkom. Laat het weten in de comments!

een programma van

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.