Vakkanjers

Arthur van Schendelstraat 600H
3511 MJ Utrecht
info@vakkanjers.nl
085 0510 620

Een programma van

Challenge

Dit is de challenge van het nieuwe seizoen

De vakanties zijn weer achter de rug, de scholen zijn weer begonnen en dus beginnen we ook aan het nieuwe seizoen van Vakkanjers! De opdrachtgever van dit jaar is het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

Vrijheid in beweging

Zij dagen alle Vakkanjers uit met een nieuwe opdracht 'Vrijheid in Beweging.' Ze vragen om jullie kijk op vrijheid te verbeelden in een moNÚment. Een monument dat de vrijheid een compleet nieuwe dimensie geeft. Een monument die vrijheid in letterlijke en technische zin in beweging zet. Hoe dat er precies uitziet ontdek je in de komende maanden.

Volg Vakkanjers op de voet

Iedereen kan de challenge dus op de voet volgen. Onder andere via onze website maar vooral via YouTube en Instagram. Maar er is meer! Zoals jullie van ons gewend zijn maken we het hele jaar door weer toffe reportages, bijvoorbeeld bij Mastermilo. Nemen we bijzondere kijkjes achter de schermen zoals bij Walibi en geven we handige tips. Abonneer je alvast op ons YouTube en Instagram kanaal zodat je niks hoeft te missen.

Heb jij het in je om een Vakkanjer te zijn?

Een Vakkanjer word je niet zomaar. Gedurende de challenge haal je alles uit je technische skills en creativiteit. Daarmee heb jij straks een streepje voor.

Deel deze story

een programma van

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.