Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620

Nieuws

Meld je aan voor de challenge van 2022/2023: ‘Frisse lucht voor leerlingen’

Scholieren ontdekken hun talenten met Vakkanjers. Vanaf groep 7 van het primair onderwijs tot en met het laatste jaar van het voortgezet onderwijs gaan leerlingen uit heel Nederland komend schooljaar aan de slag met een bijzondere opdracht om de luchtkwaliteit in de school te verbeteren.

Campagnebeeld Frisse Lucht

Wordt er veel gegaapt in de klas? Dat hoeft niet per se aan de les te liggen ;-). Er kan ook een tekort aan frisse lucht zijn. Om goed te functioneren heb je voldoende frisse lucht nodig. Ook voor je gezondheid en voor het remmen van verspreiding van ziektekiemen zoals het coronavirus is goede ventilatie belangrijk. Hulp van Vakkanjers is dringend gewenst.

Daarom bedenken, creëren en ontwikkelen Vakkanjers dit schooljaar manieren om hun eigen school en omgeving zo gezond mogelijk te maken met voldoende frisse lucht. Ze onderzoeken, ontwerpen en maken een prototype. De teams met de beste ontwerpen pitchen hun idee tijdens het landelijke finale Vakkanjers LIVE.

Gaan jouw leerlingen aan de slag om jullie school van ‘frisse lucht’ te voorzien?

Meer informatie en aanmelden

Lees hier meer over de opdrachten, het traject en meld je school direct aan om verzekerd te zijn van een plek in de Vakkanjers challenge. 

Webinars

Momenteel zijn er geen webinars gepland

Meedoen als bedrijf

Wil je als bedrijf meedoen aan Vakkanjers en als bedrijfscoach samen met leerlingen in jouw regio de challenge aangaan? Klik dan hier.

 


Vakkanjers wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620
WhatsApp

Contact

Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620
WhatsApp

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.