Vakkanjers

Wipmolenlaan 1
3447 GJ Woerden
info@vakkanjers.nl
0348 - 744220

Inschrijven Nieuwsbrief
Maak
eerst
een keuze...

Voor docenten

Gaan jouw leerlingen de uitdaging aan?

Ontdekken. Oriënteren. Ontwikkelen

Vakkanjers is een educatief programma waarin leerlingen van het vmbo en mbo een oplossing bedenken voor een technisch vraagstuk. Dat doen ze aan de hand van een realistische opdracht voor een landelijke en échte opdrachtgever. Jongens en meiden ontwikkelen naast technisch vakmanschap ook vaardigheden als initiatief nemen, probleem oplossen, teamwork en klantcontact – vaardigheden die onmisbaar zijn in de razendsnel veranderende techniekwereld. Een optimale voorbereiding op een mooie loopbaan!

Vakkanjers omvat vier projecten in een doorlopende lijn. Vanaf het eerste jaar vmbo tot en met het mbo bieden we een compleet programma dat past in het curriculum en scholen kunnen er verschillende eindtermen mee afdekken. Deelnemende docenten krijgen uitgebreide ondersteuning. Vakkanjers is gevalideerd door het Lerarenregister. Meedoen is kosteloos.

Docenten aan het woord over Vakkanjers

Jongens en meiden ontdekken hun vakmanschap met Vakkanjers: een educatief programma waarin leerlingen vanuit onderzoekend en ontwerpend leren een technische oplossing bedenken voor een echt probleem. Elke docent van het vmbo en mbo kan ermee aan de slag. “Je ziet ze groeien.

Meer informatie of inschrijven?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakkanjers is een initiatief van:

A+O

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metalektro

OOM

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking

OTIB

Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.