Vakkanjers

Arthur van Schendelstraat 600H
3511 MJ Utrecht
info@vakkanjers.nl
085 0510 620

Een programma van

Maak
eerst
een keuze...

Voor docenten

Gaan jouw leerlingen de uitdaging aan?

Ontdekken. Oriënteren. Ontwikkelen

Vakkanjers is een educatief programma waarin leerlingen vanaf groep 7 tot en met het vmbo en mbo een oplossing bedenken voor een technisch vraagstuk. Dat doen ze aan de hand van een realistische opdracht voor een landelijke en échte opdrachtgever. Jongens en meiden ontwikkelen naast technisch vakmanschap ook vaardigheden als initiatief nemen, probleem oplossen, teamwork en klantcontact – vaardigheden die onmisbaar zijn in de razendsnel veranderende techniekwereld. Een optimale voorbereiding op een mooie loopbaan!

Vakkanjers omvat vijf projecten in een doorlopende lijn. Vanaf groep 7 van het primair onderwijs, het vmbo tot en met het mbo bieden we een compleet programma dat past in het curriculum en scholen kunnen er verschillende eindtermen mee afdekken. Deelnemende docenten krijgen uitgebreide ondersteuning. Vakkanjers is gevalideerd door het Lerarenregister. Meedoen is kosteloos.

Docenten aan het woord over Vakkanjers

Jongens en meiden ontdekken hun vakmanschap met Vakkanjers: een educatief programma waarin leerlingen vanuit onderzoekend en ontwerpend leren een technische oplossing bedenken voor een echt probleem. Elke docent van het vmbo en mbo kan ermee aan de slag. “Je ziet ze groeien.

Meer informatie of inschrijven?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

een programma van

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.