Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620

Wat kiest jouw kind?

Volop kansen in de techniek

In de techniek liggen de kansen voor het oprapen. Ook voor jouw zoon of dochter. Ontdek zelf ook de 7 werelden van techniek!

Kiezen. Je hebt het er met je zoon of dochter vast weleens over gehad aan de keukentafel. Het kiezen van een vervolgopleiding is voor veel leerlingen ingewikkeld. Ze hebben nog geen realistisch beeld van zichzelf of van beroepen en maken hun keuze daardoor vaak op basis van de verkeerde argumenten. Je moet eerst ontdekken wat er te koop is én wat je leuk vindt voordat je een goede keuze kunt maken.

Om leerlingen te helpen hebben we een korte film gemaakt over de ‘7 werelden van techniek’. Daarin laten jonge vakmensen zien hoe breed techniek is. Dat er voor iedereen wel wat in te vinden is. En dat je er echt geen twee rechterhanden voor hoeft te hebben. Is jouw zoon of dochter vindingrijk, praktisch ingesteld, creatief en probleemoplossend? Dan liggen er volop kansen in de techniek.

Ontdek
De 7 werelden
van techniek!

Met een technische studierichting kan jouw zoon of dochter alle kanten op: praktisch aan de slag of ideeën uitdenken voor slimme toepassingen. De opleidingsmogelijkheden zijn breed (van mbo tot universiteit) en het carrièreperspectief is gunstig. De sector techniek heeft de komende jaren namelijk op verschillende terreinen veel nieuwe vakmensen nodig. Jongeren kunnen met techniek een interessante loopbaan tegemoetzien, vol ontwikkelmogelijkheden. Ook jouw zoon of dochter!

Vakkanjers wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620
WhatsApp

Contact

Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620
WhatsApp

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.