Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620

Maak
eerst
een keuze...

Voor docenten

Gaan jouw leerlingen de uitdaging aan?

Ontdekken. Oriënteren. Ontwikkelen

Vakkanjers is een educatief programma waarin leerlingen vanaf groep 7 tot en met het laatste jaar van het voortgezet onderwijs een oplossing bedenken voor een technisch vraagstuk. Dat doen ze aan de hand van een urgent en realistisch probleem. Jongens en meiden ontwikkelen naast technisch vakmanschap ook vaardigheden als initiatief nemen, probleem oplossen, teamwork en klantcontact – vaardigheden die onmisbaar zijn in de razendsnel veranderende techniekwereld. Een optimale voorbereiding op een mooie loopbaan!

Vakkanjers omvat vier projecten in een doorlopende lijn. Vanaf groep 7 van het primair onderwijs tot en met het laatste jaar van het voortgezet onderwijs bieden we een compleet programma dat past in het curriculum en scholen kunnen er verschillende eindtermen mee afdekken. Deelnemende docenten krijgen uitgebreide ondersteuning. Meedoen is kosteloos.

Docenten aan het woord over Vakkanjers

Jongens en meiden ontdekken hun vakmanschap met Vakkanjers: een educatief programma waarin leerlingen vanuit onderzoekend en ontwerpend leren een technische oplossing bedenken voor een echt probleem. Elke leerkracht uit groep 7 of 8 en docent van het vmbo kan ermee aan de slag. “Je ziet ze groeien.

Meer informatie of inschrijven?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakkanjers wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620
WhatsApp

Contact

Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620
WhatsApp

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.