Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620

TechniekTalent.nu, PBT, TecWijzer en Vakkanjers fuseren

Platform Bèta Techniek, TecWijzer en TechniekTalent.nu - en daarmee ook Vakkanjers - bundelen hun krachten. Er wordt gewerkt aan de verdere integratie van de organisaties en de vernieuwde programmering voor het schooljaar 2019/2020. Vanaf 1 mei 2019 wordt de nieuwe naam gevoerd: Platform Talent voor Technologie. Het Vakkanjer-programma wordt aangeboden via Jet-Net & TechNet.

Met deze krachtenbundeling voor de uitvoering van de bètatechniek agenda willen we een nog hoger bereik bij scholen en bedrijven realiseren. Ook willen we de versnippering van het aanbod aan projecten, programma’s en activiteiten in het funderend onderwijs tegengaan. Om daarmee nog meer kwaliteit en impact te realiseren. Waarbij we in projecten en programma’s intensief en vraaggestuurd in de regio gaan samenwerken met bedrijven, scholen en (lokale) overheden aan aantrekkelijker en beter techniekonderwijs.

Krachtige impuls nodig

In de meest uiteenlopende gebieden vormen slimme toepassingen van technologie de sleutel tot duurzame oplossingen voor de vele maatschappelijke, sociale en economische uitdagingen. De komende jaren is er dan ook volop werk voor vakmensen met een bèta-technisch en ICT-profiel. Op basis van onze opgebouwde kennis, vaardigheden en ervaring zorgen we voor een krachtige impuls om jongeren te laten kiezen voor technologie. Het doel van Platform Talent voor Technologie is dat alle kinderen in het funderend onderwijs in aanraking komen met technologie, opdat 4 op de 10 een technische opleiding kiest.

Vakkanjer-programma onder Jet-Net & TechNet

Besloten is dat de producten en diensten van Platform Talent voor Technologie binnen het primair- en voortgezet onderwijs, waaronder Vakkanjers, vanaf september worden aangeboden via Jet-Net & TechNet. Lees meer over Jet-Net & TechNet.

Twee locaties

De nieuwe organisatie gaat werken vanuit twee locaties. In Den Haag op de Oranjebuitensingel 6, 4e etage (huidige locatie PBT). En sinds 1 februari 2019 in Utrecht op de Arthur van Schendelstraat 600, 4e etage – dus niet meer in Woerden.

Vanaf 1 mei 2019 vind je op www.ptvt.nl de nieuwe website. En vanaf 1 september 2019 vind je op www.jet-net.nl de nieuwe site van Jet-Net & Technet. Het Vakkanjer programma blijft te volgen via de www.vakkanjers.nl

Vakkanjers wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620
WhatsApp

Contact

Vakkanjers

Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag
info@vakkanjers.nl
085 0510 620
WhatsApp

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.