Vakkanjers

Wipmolenlaan 1
3447 GJ Woerden
info@vakkanjers.nl
0348 - 744220

Inschrijven Nieuwsbrief

Navigator

Mbo'ers halen het beste uit zichzelf

Dé kick-start voor een succesvolle loopbaan

Mbo’ers ontdekken en ontwikkelen hun vakmanschap met Vakkanjers. Dit jaar met een innovatieve opdracht voor de Unie van Waterschappen, die de Vakkanjers uitdaagt slimme oplossingen te bedenken voor zware stortbuien. Onderweg werken de deelnemers aan 21st century skills die ze later in hun loopbaan goed kunnen gebruiken.  

Met deelname aan Vakkanjer Navigator zetten mbo-studenten in korte tijd flinke stappen in hun ontwikkeling. De teams onderzoeken zelf wat de beste oplossing is en doorlopen vervolgens alle fases in het ontwikkelingsproces. Van eerste ontwerp tot budgettering, van overleg met de klant tot planning en het maken van prototype. In de multidisciplinaire teams heeft elk teamlid zijn eigen rol. Zo ontwikkelen ze naast technisch vakmanschap ook skills als initiatief nemen, presenteren, teamwerk en klantcontact – vaardigheden die onmisbaar zijn in de razendsnel veranderende techniekwereld. Een optimale voorbereiding op een mooie loopbaan!

Het is nu ook mogelijk om als bedrijf deel te nemen aan Vakkanjers. Je schrijft je in als team en doet mee aan de Challenge. Maximale leeftijd is 22 jaar.

Vakkanjers is een initiatief van:

A+O

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metalektro

OOM

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking

OTIB

Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf

Bedankt, we hebben uw bericht in goede orde ontvangen. U hoort zo snel mogelijk van ons.